22.9.2014 Nyt se sitten on saapunut tänne Pohjolaan. Aamulla oli synkkä taivas, vettä satoi, jo yölläkin tuli, rapina kuului ikkunoista. Ompelupäivähän siitä sitten tuli. Olen suunnitellut auton takapenkille suojusta, kun tuosta isommasta, nuoremmasta Iitasta lähtee tosi paljon karvoja. Lyyli, pienempi, mutta vanhempi lähtee myös, mutta määrä on paljon vähempi.

Minulla oli tallessa vanha musta fleecepeitto, jonka päälle asettelin farkuista palasia, olin ostanut Kontista aikaisemmin kolmet farkut tähän ja kotona oli muutamat vanhat jemmassa. Olin kesällä jo purkanut farkuista vetoketjut ja vyötärökaistaleet pois ja paloitllut ne, sekä muutamista otin talteen pikkutaskut, jotka kiinnitän johonkin hyvään kohtaan. Neljän housun lahkeen alasaumoista teen kiinnitysnauhat niskatukiin.

Nuppineuloja taisi olla ainakin 300, aloitin ylhäältä ja oikeasta reunasta,mutta en ommellut vielä reunasaumoja yhteen, siitä sitten etenin hiljalleen koko peiton. Nyt työ odottaa huomista, jlloin jatkan työn valmiiksi.

Illalla keli parantui joten pitkä lenkki ja sitten olikin telkan aika pitää minusta huolen.joulupallot%20011-normal.jpgp%C3%A4%C3%A4kallot%20001-normal.jpg